Wat is de ziekte van Lyme?

Macrofotografie Van Insecten In Gele Bloem
Als u denkt aan de ziekte van Lyme, vraagt u zich misschien af wat het is, wat het doet, waarom het belangrijk is, en wat u moet doen als bij u de diagnose is gesteld. De Westerse Hemivertitic Defiency (WHD) komt veel voor in de Verenigde Staten. Geschat wordt dat wHD ongeveer 70-95% van de artsen treft, vanwege de associatie met de ziekte van Lyme.
Wat de ziekte van Lyme isDe ziekte van Lyme is een bacterie die afkomstig is van besmette teken, en zich verspreidt via de beet of de uitwerpselen van de milt wanneer een Borrelia burgdorferi-spore zich aan een teek hecht. Het kan tot 36-46 dagen duren voordat er tekenen van de ziekte verschijnen.
Waarom WHD belangrijk isDe wHD-infectie treedt op wanneer een Borrelia burgdorferi-spore zich aan een teek hecht, en verspreidt zich later door het hele lichaam. Indien onbehandeld, kan de wHD infectie artritis, spierpijn, hoofdpijn, migraine, koorts, vermoeidheid, gewrichtspijn, oogpijn, gordelroos, of huiduitslag veroorzaken. De beste remedie tegen de ziekte van Lyme is alle tekenbeten verwijderen gedurende een periode van 3-12 weken, daarna behandelen met standaard antibiotica.
Wat is de ophoping van bacteriën in het lichaam? Borrelia burgdorferi bouwt bacteriën op in een gezond menselijk lichaam. Als er veel Borrelia in het lichaam aanwezig is, veroorzaakt het een ravage door het immuunsysteem te overweldigen en artritis en chronische vermoeidheid te veroorzaken. Een burnout treedt meestal op wanneer er niet genoeg energie is om een krachtige immuunreactie op te zetten tegen de invasie van de bacterie. Stimuleer uw immuunsysteem daarom met dagelijkse aërobe lichaamsbeweging, voldoende rust, niet roken, en elimineer Borrelia nystatine uit uw afval.
Wanneer men de ziekte van Lyme krijgt, is de gedachte achter de wHD-infectie dat een bacterie zich in uw teek opbouwt. Het is dus niet de bacterie zelf die schadelijk is, maar de manier waarop hij op antibiotica reageert. Als het niet snel wordt behandeld, kan het zich verspreiden.
Hoe weet u dat u de ziekte van Lyme hebt? Een arts of verpleegkundige zal u vragen naar een voorgeschiedenis van Lyme-infectie, en gevallen van vroegere Lyme als u die niet hebt. Hij of zij zal ook vragen naar uw chronische ziekte van Lyme, en hoe lang die al aanwezig is.
Ze zullen uw bloed testen op antilichamen tegen Lyme, en kijken of de B. burgdorferi bacterie zich heeft verspreid. Afhankelijk van hoeveel B. burgdorferi-bacteriën er aanwezig zijn, moet men er veel positiefs van verwachten.
De manier waarop de ziekte zich ontwikkelt, wordt ook gecontroleerd. Groeperen van proefpersonen die hetzelfde symptoom hebben is Afkoelen in warme omgeving als een die warm of kokend heet is.
Marketing voor de ziekte:
De marketingafdeling van verschillende farmaceutische bedrijven die zich bezighouden met de ziekte van Lyme is van plan een nieuwe reeks televisiereclames te maken die de verkoop van de geneesmiddelen tegen Lyme zou moeten afronden. De hoop is dat het publiek de ziekte succesvol zou vinden, en de Lyme-medicijnen zou kopen om hen te helpen omgaan met de pijn die de lyme bij veel patiënten veroorzaakt.
Basis Punt:
De verwekkers van de ziekte van Lyme zijn spoorloze sporen. Ze zijn bodysurified. De lichamen kunnen met het blote oog worden gezien. Als een ervan vroeg wordt geïdentificeerd, kunnen de antibiotica die voor een trigger worden verstrekt het lichaam ontdoen van de bacterie die de tekenen en symptomen veroorzaakte.
Ze zijn lichaamseigen en kunnen niet lang in het bloed blijven. Daardoor kunnen de antibiotica die voor een trigger worden verstrekt de bacteriën niet bestrijden, en blijft de irritatie voortduren.