Wand kapstokken

Kapstok haken

U zou ook moeten nemen metingen van de muren die u van plan om de kapstok op te hangen. Je moet ook ervoor zorgen dat de grootte die u kiest voor is of zal compatibel zijn met de muren waarop het wordt opgehangen. De typische wandkapstokken kunnen aan een standaard muur worden bevestigd en de lengte kan worden aangepast aan de hoogte van uw keuze. Echter, als de muur die je hebt is niet erg stevig, moet u overwegen de muren eerst gerepareerd te hebben.

Stijl en Ontwerp

Vervolgens moet u de stijl en het ontwerp bepalen waarop u uw muur wilt hebben. Er zijn echt een eindeloos aantal kapstok ontwerpen beschikbaar in de markt beschikbaar voor aankoop op verschillende meubelzaken en consumentenmarkten. De meest voorkomende ontwerpen zijn gemaakt van hout met een metalen voet. Echter, kapstokhaken kunnen eenvoudig worden gewijzigd voor uw doeleinden ook kunt u altijd laken ze in elke kleur die u wilt.

Zodra u uw eisen en mogelijkheden hebt vastgesteld, is het tijd om daadwerkelijk uw eigen kapstok te kopen. U kunt gemakkelijk kopen een muur gemonteerde kapstok op verschillende meubelzaken tegen rendabele prijzen. U kunt ook winkelen voor een online en kopen op garage verkoop en rommelmarkten. Als u niet wilt dat te veel tijd te besteden in het winkelen rond voor een, kunt u ook proberen om uw dichtstbijzijnde huis verbetering winkels om ervoor te zorgen dat ze de een die je wilt in voorraad hebben.


Het bevestigings process

De volgende stap is natuurlijk het monteren van de muurbevestiging kapstok voor uw eigen gemak. De meest gebruikelijke manieren om dit te doen zijn door de rekken aan de muur te schroeven of door de rekken aan elkaar te schroeven. Wanneer u de rekken aan elkaar vastmaakt, moet u ervoor zorgen dat u dit op een veilige manier doet om ongelukken zoals het van de muur glijden van het rek te voorkomen.

Als u eenmaal alles heeft opgezet, dan is de volgende stap simpelweg het coaten van het geheel. U kunt kiezen uit een reeks van hout afwerkingen, maar de meest voorkomende van allemaal is waarschijnlijk vernis. Laat het daarna een nacht drogen voordat u uw nieuw gekochte kapstok ophangt. Om een mooie kapstok te krijgen, kun je hem altijd nog beschilderen of sjabloneren om je behang of muur een unieke en geraffineerde toets te geven.