Het fotohokje

Gratis stockfoto met 80s, anoniem, benen

Als je dus de beste kans wil maken om met een beroemdheid op de foto te gaan, moet je zeker naar het fotohokje gaan en foto’s van hen nemen met een Nikon DSLR-camera. Hier zijn enkele foto’s die in het fotohokje zijn genomen, die je kunt nemen en ervan kunt genieten!

Neem de laatste foto, van een beroemde acteur. Hij staat op de plek waar jij staat.

Bij een bruiloft worden de foto’s die in de trouwzaal worden genomen, gebruikt voor reclame. Aangezien er niet zoveel verschil is tussen een bruiloft en een fotohokje, worden er waarschijnlijk meer foto’s genomen in de trouwzaal dan in het fotohokje! Maar je hoeft niet veel geluk te hebben als je naar een huwelijk gaat.

Het fotohokje zal u een grote kans geven als u een camera met een lange lens hebt of met een groothoeklens gaat. Deze twee eigenschappen begiftigen het fotohokje met een uniek effect aangezien de meeste mensen die de foto’s nemen niet met bijzonderheid denken.

De beeldkwaliteit zal niet zo goed zijn als wat u in een bank kunt zien. Maar als je je oog van de actie afhaalt, zal de beeldkwaliteit in de buurt komen van wat je in een fotohokje ziet.

Problemen met de foto’s?

Kinder fotohokje

Het is erg moeilijk voor u, de persoon die de foto neemt, om duidelijk te zien wat er gebeurt. Door de afstand tussen de camera en de persoon die de foto’s neemt, is het voor u niet mogelijk om op de situatie te reageren. Het is ook moeilijk voor u om op het beeld te reageren. Mensen zeggen dat kinderen er plezier in hebben om ‘naar de foto te kijken’ tijdens een fotohokje.

Maar als je een camera met een lange lens hebt, kun je je concentreren op je onderwerp. Na het bekijken van de foto’s, kunt u duidelijker op de situatie reageren. Kunnen we foto’s nemen van de huwelijksceremonie?

Iemand die op de bruiloft was, herinnerde zich dat hij na de ceremonie zei: “Niet zo mooi als het fotohokje”. Maar de reden waarom er een enorm verschil is met het fotohokje is niet vanwege de afstand. Het is omdat het fotohokje een negatieve kant van fotografie gebruikt.

Het is gemakkelijker om de aandacht te trekken en een beeld te creëren door fotografische methodes tijdens het fotograferen van een huwelijk. U kunt verschillende dingen tot een merkteken maken zodat u het op fotoborden kunt gebruiken.

Maar als je foto’s maakt tijdens het fotograferen van een huwelijksceremonie, moet de fotograaf ver weg zijn van elk van de mensen die de foto nemen. Weet je wat ik bedoel? Je moet een foto van het hele publiek kunnen maken terwijl je toch ver van iedereen verwijderd bent. Dit betekent dat je de camera heel dicht bij je onderwerp moet plaatsen. Het is niet zo eenvoudig als de afstand.

Fotografiefactoren hebben nog steeds een prijs – ESPN

Een andere reden waarom de foto’s van een fotohokje er echt anders uitzien dan wat je in tijdschriftkolommen ziet, zijn veel factoren die opwegen tegen de effecten van een macro-opname. Het verschil in grootte draagt bij tot een macro-opname, zelfs als je groothoeklenzen in aanmerking neemt. De kwestie is het onderwerp bij de hand. Het team, de meubels, de patronen, en natuurlijk de belichting. Als je het productieproces niet begrijpt, kunnen deze factoren verwarrend zijn. Er is nog een andere foto die gebruikt kan worden die veel lijkt op een traditionele trouwfoto maar die de tegenlichtfoto wordt genoemd. Deze foto is net zo belangrijk.

Late namiddag:

Fotohokje is vol

Het duurt even voor je de details goed ziet!

Close-up:

Je kunt zien wat er in een motel gebeurt. De fotograaf gebruikt natuurlijk liever zwarte kaketoes die het beeld dramatischer maken. Bij dat incident kwam een beroemdheid van Kim Jung Suk binnen. Deze foto wordt gebruikt als bewijs in verband met een onderzoek naar Kim Jung Suk. Het vermeende incident gebeurde in Wonsan.

Nieuwe foto, van dezelfde fotograaf:

De fotograaf heeft de camera zo laag geplaatst, dat je niet ziet hoe de acteurs langzaam naar het podium lopen. Dit legt de nadruk op de gezichten van de acteurs, maar het fotohokje doet afbreuk aan het uiterlijk van de acteurs.

Close-up na (met de befaamde hoge-treble candida!)

Een andere plaats die niet van een fotohokje verschilde, was in Wonsan. Het is zeldzaam om een camera binnen in een echt hotel te zien.