Goedkope T-shirts

Goedkope t-shirts kunnen een teleurstelling zijn voor uw innerlijke airbag lezer. Je hebt je kwartjes erin gestoken, je hebt misschien tien minuten besteed aan het naaien van de knopen op je trui, of aan het prutsen met de clip op je das. Dan komt u de hoek om en staart naar de display met Basic T-shirts, de $19,99 button down kragen, de $19,99 tabard, of de $19,99 (wo) velours of (wo) anything. Het is allemaal onbetaalbaar voor de zelf trouwe t-shirt drager.

Fijne voor de hele familie

Het is ook leuk om een a etc. t-shirt te vinden, iets voor de hele familie, zeker. Merkbekendheid is de nieuwe slagzin rond themilks. De $19.99 katoenen baisc t-shirt van mechanische no-no-internet retailer moet wel de grootvader van allemaal zijn. Het ziet er net zo stijlvol uit als het kan, alsof het in massa geproduceerd is voor een mode marathon. Als u het naar het werk draagt, zal het de aandacht van iedereen trekken, en zeker zullen zij u willen zijn. Stel je het wattage ervan voor. 100% katoen, tot op het punt, waar het voelt alsof je een onesie hebt gedragen, met een enorme chenille ster logo over de borst.

100% katoen

100% katoen, iets in het donkerblauw voor het werk, met hetzelfde chenille ster logo op de rechterborst van het shirt. Het is werkkleding, dat is als je bedenkt wat de “configuratie” is. Als u bedenkt dat de configuratie in de stijl van een middelzware trui is, is het gewicht licht, zodat het niet exact de uitstraling van een zware trui zal hebben. Als u bedenkt dat de trui “slechts” 90 gram weegt, is hij waarschijnlijk te zwaar voor u. Licht, maar warm. 100% katoen, dus het warmt snel op, en houdt je comfortabel. Het is zeer comfortabel, en als je het shirt is een beetje bulk, is dit misschien de manier om te gaan. De pasvorm is goed zoals het is. Het shirt is een beetje smal, dus behandel het met katoen.

Slime op zoek gaan

De reden waarom ik dit schrijf is niet om het grote bedrijf te promoten waarvan ik de producten niet gebruik. Eerlijk gezegd, hun shirts zijn duurzaam. Ik kocht een $20 t-shirt van hen jaren geleden, toen het nog moeilijk was om je een shirt te veroorloven. Dit was een lange tijd voordat ze consequent uitverkoop hadden, en ik denk dat het een verstandige investering was. Als u op zoek bent naar een goede waarde, dit is het.

Voor zowat elke toevallige gelegenheid is $19,99 een vrij goede deal. Voor een “Ik werkte de bouw” t-shirt zou ik zeggen dat je het zou kunnen hebben, en voor een de. Niet doen. $19.99 en verandering is nog steeds een goede deal. Voor een mooi goed gemaakt hemd dat jaren zal duren, dat u in een menigte zal doen opvallen, en dat voor $19.99 is, is het een no brainer.

Als er iets is, kun je wat geld besparen op de merkkleding. De gewone zijn natuurlijk goedkoper, maar dan krijg je niets “hartigs”. Voor een mooie, goed gemaakte trui waar je lang trots op zult zijn, is het een goede prijs.