Composiet Verpakkingsmaterialen

Banderolleermachine

De beste methode voor het vervaardigen en bandoleren is nog niet beschikbaar vanaf 2007, daarom zullen we dit materiaal aanduiden als buis. De meeste industrieën gebruiken het woord koker in hun feitelijke afmetingen, om precies over te brengen wat een product is samengeperst, wat anders is dan de feitelijke vullingen met behulp van de standaardafmetingen.

kartonnen container

De standaard kartonnen container met deksel ziet er typisch zo uit: ergens in de VS zal dit 16″ x 18″ x 24″ zijn; in Canada zult u meestal 20″ x 24″ x 24″ aantreffen. De standaard kartonnen verpakking heeft geen kans om te beschermen tegen vocht, wat een bewezen factor is om de levensduur van het product in de doos te verlagen.

De blikverpakking (Golfkarton) ziet er precies als dit uit: overal in de wereld, zal dit 24″ x 18″ x 24″ zijn De grootte van de handel toont tribune.

Het karton is een inert, niet-toxisch, betrouwbaar, en sterk materiaal dat wordt ontworpen om sterk en duurzaam te zijn. De kaartconsistentie is perfect om in alle verzendingen meer dan 5 ponden te gebruiken. Dit betekent dat hoe langer de grootte van de doos, hoe langer de zending zal zijn, met behulp van deze doos alleen geeft dit veel kussen aan uw product.

PVC-filmmateriaal

Kraft is een PVC-filmmateriaal, met een dun laagje plastic aan de buitenkant, dat van binnen bekleed is met golfkarton. Het is zeer schokabsorberend, vergelijkbaar met golfkarton. Kraft gaat gegarandeerd zo lang mee als ontworpen in de Kraft-typologie, in tegenstelling tot golfkarton.

Opgemerkt zij dat golfkarton hoofdzakelijk wordt gebruikt voor producten die worden uitgevoerd om pinda’s, kinderspeelgoed of exotische producten.

Wanneer barcodes, met een standaardbreedte van 2″ tot 5″ en 2″ tot 4,5″ worden bedrukt, vertegenwoordigt dit een verminderde hoeveelheid Opportunity. Deze zal snel zijn waarde verliezen.

Non-Rip Videograudlining (Vexit) is een folie die wordt verkocht om rond golfkarton te wikkelen om het even sterk te maken als het golfkarton. Het onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf, Adhesives Great America, heeft functionele prototypes ontwikkeld voor speciale toepassingen. Het prototype zal waarschijnlijk worden gebruikt als basis voor nieuwe toepassingen van golfkarton en golfkarton.

Mocht een echt grote doos niet voorradig zijn, dan moet de grootte van het produkt worden aangepast aan een nieuwe doosgrootte die het produkt veiliger binnenin zal houden.

ontwikkeling van verpakkingen

oppervlakten voor de ontwikkeling van verpakkingen op het niveau van golfkartonnen dozen is geen fractioneel pakket, aangezien het een grote hoeveelheid verschillende producten bevat, die kunnen variëren van droge tot vloeibare producten, en er verschillende diktes zijn voor kernfilms en vulmaterialen. Er is vraag naar om de relativiteitstheorie van Einstein te ondersteunen, aangezien de golfkartonnen oplossing ideaal is.

Golfkarton en golfkartonnen dozen worden vaak getest door normen, door UPS, Federal Express, en FedEx. Deze laboratoria meten de sterkte, normen verharden het karton en besparen 1% van de druk in de doos. Hierdoor wordt de kans op rondstuiteren in de doos, reclame voor de omgeving van uw product, nog kleiner.

Golfkarton moet vaak worden gerecycleerd of gerecycleerde kartons moeten worden verwerkt in de fabriek. Klanten zullen meestal alleen golfkartonnen dozen gebruiken; golfkartonnen dozen worden zelfs vaak voor 90% gerecycleerd.